Alle kennis op één plek: Dynamic Load Management & Smart Charging

Openbaar laden: Of u nu van plan bent om slechts één laadpunt in gebruik te willen nemen of een compleet laadplein bij bijvoorbeeld uw bedrijfspand of parkeerplaats van de VVE: Wij hebben de kennis en know-how in huis om op iedere schaal een gedegen advies te kunnen geven en doeltreffende oplossingen aan te bieden. Tevens kunnen wij u helpen met het uitzetten van een stappenplan en de juiste partners aan de juiste werkzaamheden te koppelen. Op deze manier ondersteunen wij u vanaf het ontwerp tot het opleveren van uw laadpunt of laadplein.

Uitbreiding van uw bestaande laadplein? Geen enkel probleem!

Wij maken gebruik van slimme software om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van uw eigen opgewekte energiebronnen, in combinatie met actieve load balancing om te voorkomen dat uw hoofdzekeringen worden overbelast. Dit platform geeft ons de mogelijkheid om laadpunten van verschillende merken alsnog met elkaar in verbinding te brengen zodat u, ook bij gebruik van verschillende merken laadpunten, nog steeds efficiënt gebruik kunt maken van uw stroom én de mogelijkheid heeft om actieve load balancing toe te passen op uw gehele laadplein!

Onze connected services voor zakelijk en openbaar laden

Onze laadpunten kunnen online worden gebracht via onze backoffice partner. Daar vindt de administratie plaats van alle transacties op uw laadpunt, maar kunnen we ook service op afstand uitvoeren, statussen uitlezen en tijdig actie ondernemen als er iets mis blijkt te zijn met uw laadpunt. Hiermee bieden wij ook 24/7 support op uw laadpunt.

Als u zakelijk uw voertuig wilt laden maar niet elke maand of kwartaal uw meterstand af wilt lezen, dan kan dit proces volledig geautomatiseerd worden in onze backoffice. U ontvangt dan maandelijks een overzicht van uw transacties tegen een vaste vergoeding per kWh en maakt hier openbaar laden mee mogelijk. Tevens kunt u online inloggen op uw eigen portal waar uw laadpunten en transacties terug te vinden zijn.

Dat is nog niet alles…

Wij kunnen ons voorstellen dat er na het in gebruik nemen van uw nieuwe laadstation ineens een vraag bij u te binnen schiet omtrent het gebruik van uw nieuwe laadstation. Ook na de oplevering van uw laadstation zijn wij bereikbaar om al uw vragen omtrent het gebruik hiervan te beantwoorden. Ook wanneer u een storing aan uw laadstation ondervindt of een uitbreiding wenst op een bestaande installatie zijn wij telefonisch bereikbaar.

Servicepunt voor installateurs

Ook leveren wij ondersteunende diensten voor installateurs. Wanneer u als installateur wel de installatie kunt voorzien van een laadpaal, maar deze niet volledig kunt opleveren inclusief eventuele connectiviteit met een backoffice en het beheer hiervan, zijn wij u graag van dienst. Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.