Alle kennis op één plek: Van één laadpunt tot compleet laadplein

Of u nu van plan bent om slechts één laadpunt in gebruik te willen nemen of een compleet laadplein bij uw bedrijfspand: Wij hebben de kennis en know-how in huis om op iedere schaal een gedegen advies te kunnen geven. Tevens kunnen wij u helpen met het uitzetten van een stappenplan en de juiste partners aan de juiste werkzaamheden te koppelen. Op deze manier ondersteunen wij u vanaf het ontwerp tot het opleveren van uw laadpunt(en).

Uw voertuig laden op 100% zonnestroom

Dit is mogelijk! Wanneer u al zonnepanelen heeft liggen of deze binnenkort gaat installeren, is het mogelijk om tot 100% met zonnestroom uw voertuig op te laden. Wanneer uw zonnepanelen niet voldoende vermogen kunnen leveren op het moment dat uw voertuig opgeladen wordt, kunt u ervoor kiezen dat dit wordt aangevuld met energie van het net. Zo maakt u gegarandeerd op de meest efficiënte manier gebruik van de door uzelf opgewekte energie en het laadstation!

Volledig automatische zakelijke verrekening en service op afstand

Onze laadpunten kunnen worden aangemeld bij onze backoffice-partner. Daar vindt de administratie plaats van alle transacties op uw laadpunt, maar kunnen we ook service op afstand uitvoeren, statussen uitlezen en tijdig actie ondernemen als er iets mis blijkt te zijn met uw laadpunt. Hiermee bieden wij ook 24/7 telefonische support op uw laadpunt.

Als u zakelijk uw voertuig wilt laden maar niet elke maand of kwartaal uw meterstand af wilt lezen, dan kan dit proces volledig geautomatiseerd worden in de backoffice. U ontvangt dan maandelijks een overzicht van uw transacties tegen de bepaalde vergoeding. Tevens kunt u online inloggen op uw eigen portal waar u al uw laadpunten en transacties terug kunt vinden.

Extra service & support

Wij kunnen ons voorstellen dat er na het in gebruik nemen van uw nieuwe laadstation ineens een vraag bij u te binnen schiet omtrent het gebruik van uw nieuwe laadstation. Ook na de oplevering van uw laadstation zijn wij bereikbaar om al uw vragen omtrent het gebruik hiervan te beantwoorden. Ook wanneer u een storing aan uw laadstation ondervindt of een uitbreiding wenst op een bestaande installatie zijn wij bereikbaar.

Service voor installateurs

Ook leveren wij ondersteunende diensten voor installateurs. Wanneer u als installateur wel de installatie kunt voorzien van een laadpaal, maar deze niet volledig kunt opleveren inclusief eventuele connectiviteit met een backoffice en het beheer hiervan, zijn wij tot uw dienst! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!